Näin haet jäseneksi

Killan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen hyvämaineinen Suomen kansalainen, mies tai nainen, joka pitää Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta luovuttamattomana arvona ja tunnustaa puolustusvoimain merkityksen sen turvaajana sekä tuntee myönteistä kiinnostusta suomalaisen ratsuväen periteitä ja niiden vaalimista kohtaan.

Killan hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Jäsenistö voi muodostaa rekisteröimättömiä taikka rekisteröityjä paikallisosastoja, joita kutsutaan eskadrooniksi. Jäsenyyden edellytyksenä on, että henkilö tai rekisteröimätön tai rekisteröity yhdistys hyväksyy Ratsumieskilta ry:n säännöt, tarkoituksen ja toimintamuodot. Kannattajajäseneksi killan hallitus voi hyväksyä sekä henkilö- että yhteisöjäseniä.

Toimintaohje
Valitse ensin lähimpänä oleva eskadroona ja ilmoita sen sihteerille halustasi liittyä Ratsumieskillan jäseneksi. Ilmoita nimesi lisäksi seuraavat tiedot: lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostisoite, syntymäaika ja sotilasarvo, mikäli olet käynyt armeijan. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, lähettää Maanpuolustuskiltojen liitto sinulle jäsenmaksulaskun, joka sisältää Eskadroonan, Ratsumieskillan ja MPKL:n jäsenmaksun (yhteensä 35-40 euroa/vuosi).